ex Oldtimers/dagvergunningen

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen dit jaar wel in beperkte mate dagvergunningen toegelaten worden. Daarnaast is op het programma een categorie Oldtimers voorzien. Hierin worden oude crossmachines tot en met bouwjaar 1990 toegelaten. Deelnemers dienen een dagvergunning te nemen tenzij ze bij VLM of VMCF een vergunning hebben. Vergunninghouders van VLM of VMCF dienen wel een afvaardiging van hun federatie kunnen voorleggen.

Voor elke dagvergunning en de Oldtimers is vooraf inschrijven verplicht en de dagvergunning en/of het inschrijvingsgeld dienen vooraf betaald te worden. Inschrijven kan via het formulier hieronder.

De mogelijkheden en de prijzen:

  • Een gewone dagvergunning voor de gewone klasses, niet de Oldtimers. Een dagvergunning kost 30 Euro voor wie woonachtig is in België, 40 Euro voor buitenlanders. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 Euro. Totaal te storten: 50 Euro of 60 voor buitenlanders.
  • Oldtimers. Vergunninghouders van VLM of VMCF die een afvaardiging krijgen van hun federatie, betalen enkel het inschrijvingsgeld van 20 Euro. Totaal te storten: 20 Euro.
  • Oldtimers. Wie geen vergunning heeft bij VLM of VMCF dient een dagvergunning te nemen. Een dagvergunning kost 30 Euro voor wie woonachtig is in België, 40 Euro voor buitenlanders. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 Euro. Totaal te storten: 50 Euro of 60 voor buitenlanders.

 

Het verschuldigde bedrag, dient voor vrijdag 25 maart op ons rekeningnummer (BE88 4152 0035 6141) te staan, gelieve de naam van de piloot te vermelden bij de betaling.

Er kunnen geen dagvergunningen uitgeschreven worden aan minderjarigen, dwz jongeren geboren na 3 april 1998. Transponders zijn verplicht en zijn ter plaatse te huur. Bij de Oldtimers worden slechts 40 rijders toegelaten tot de start.

Na het inschrijven via onderstaand formulier en de ontvangst van de betaling, krijgt u een bevestiging van inschrijving waarmee u zich kan aanmelden op het secretariaat het weekend van de wedstrijd.

Daar zal u de eigenlijke dagvergunning moeten ondertekenen en zal een kopie van uw identiteitskaart gemaakt worden. Gelieve ook DEZE BIJLAGE alvast te lezen want dit maakt deel uit van de dagvergunning.